Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان،به نقل از دادگستری تهران به منظور دسترسی آسان زندانیان به پرونده قضایی برای اولین بار در کشور دستگاه هوشمند ورود به سامانه ثنا در ندامتگاه تهران بزرگ راه اندازی شد.

علی رستمی مدیر کل زندان‌های استان تهران با اشاره به موضوع هوشمندسازی زندان‌های استان تهران اظهار کرد: در این طرح که با همکاری و اقدام معاونت فن آوری اطلاعات و برنامه ریزی دادگستری استان و اداره کل زندان‌های استان تهران امروز به بهره برداری رسیده، زندانیان می‌توانند با ورود به سامانه ثنا از آخرین وضعیت قضایی و ابلاغ خود مطلع شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل زندان‌های استان تهران ادامه داد: زندانیان از طریق دفتر خدمات قضایی نیز می‌توانند فوریت لایحه، اعتراض یا درخواست‌های خود را به مراجع قضایی ارسال کنند.

وی همچنین گفت: زندان‌های استان تهران پایلوت آغاز این طرح است و زندان‌های دیگر استان‌ها نیز از این دستگاه بهره‌مند خواهند شد.

رستمی بیان داشت: دادرسی الکترونیک نیز در زندان‌های استان برقرار است و ملاقات آنلاین زندانیان با خانواده‌ها از اقدامات دیگری است که در حوزه هوشمندسازی زندان‌ها در دست بررسی است و از این طریق خانواده‌ها در هر نقطه از استان یا کشور با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی می‌توانند با صرفه جویی در وقت و هزینه به راحتی از طریق فضای مجازی با زندانی مورد نظرشان ملاقات کنند.

سرپرست معاونت فناوری دادگستری استان تهران نیز در مراسم آغاز به کار سیستم هوشمند اطلاع رسانی زندانیان گفت: با همکاری مشترک معاونت فناوری اطلاعات و برنامه ریزی دادگستری استان و اداره کل زندان‌های استان تهران این طرح که از یک سال قبل مراحل مطالعاتی و اجرای آن آغاز گردیده بود، دستگاه هوشمند وارد عرصه زندان‌ها شد.

محسن مقدس تاکید کرد: این دستگاه موجب کاهش هزینه و نیروی انسانی و دسترسی آسان و برخط زندانی به آخرین اطلاعات پرونده اش می‌شود.

وی افزود: به زودی این دستگاه‌ها در مجتمع‌های قضایی نیز نصب و راه اندازی می‌شود تا ضمن حضور کمتر مراجعین به شعبات، خدمات رسانی بهتری انجام شود.

مقدس اظهار امیدواری کرد با ادامه طرح هوشمندسازی دستگاه‌های دیگر نیز که در مرحله برنامه ریزی و اجرا هستند به حوزه زندان‌ها وارد شده، بسیاری از امور قضایی در کمترین زمان ممکن انجام شود که به کاهش جمعیت کیفری کمک شایانی خواهد کرد.

بنا به این خبر، دستگاه هوشمند ورود به سامانه ثنا از ظهر امروز در ندامتگاه تهران بزرگ توسط مددجویان به بهره برداری رسید.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: زندان قوه قضاییه ثنا کل زندان های استان تهران ورود به سامانه ثنا دستگاه هوشمند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۲۲۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش مجازات شهادت دروغ در محاکم قضایی

به گزارش خبرنگار مهر، قوه قضائیه برای جلوگیری از شهادت کذب علاوه بر راه‌اندازی سامانه شهود و مطلعین که شهود حرفه‌ای و غیر واقعی را شناسایی می‌کند، در پیش‌نویس لایحه تعزیرات فصلی قانون افزایش مجازات شهادت کذب را پیش بینی کرده است.

دروغی که در محکمه به زبان بیاید می‌تواند منجر به صدور حکم غلط علیه کسی و یا گاهی مرگ یک نفر شود. امیرالمومنین علی علیه السلام فرموده‌اند: دروغ در دنیا ننگ و عار است و در آخرت عذاب جهنم، زیرا شهادت کذب گاهی می‌تواند منجر به خسارات جبران ناپذیری شود. ممکن است ساختمانی که قرار است خانه چند جوان باشد با یک شهادت دروغ نیمه‌ کاره رها شود، کسب و کار کسی تعطیل و یا آبروی کسی برود و یا حتی خانواده‌ای از هم دور شوند.

اما با توجه به قانون پیشنهادی جدید اگر کسی سوگند دروغ یاد کند، به «مجازات اجتماعی درجه ۷» یعنی ۹۱ روز تا ۶ ماه زندان، جزای نقدی و بین ۱۱ تا ۳۰ ضرب شلاق و شش ماه محرومیت از حقوق اجتماعی محکوم می‌شود.

اگر سوگند دروغ آن فرد روی رأی دادگاه تأثیر بگذارد، «مجازات سنگین‌تر درجه ۶» در انتظار اوست.

اگر شهادت دروغ منجر به مجازاتی مثل سلب حیات حبس ابد یا زندان درجه یک شود، شاهد کاذب به «مجازات سخت درجه ۵» محکوم می‌شود.

اگر فردی به صورت حرفه‌ای و در ازای دریافت پول حاضر به ارائه شهادت دروغ شود باید بداند که در هر حالتی مجازاتش یک درجه تشدید می‌شود. اگر کسی در ادارات شبه قضائی مانند تعزیرات حکومتی یا تخلفات اداری و انتظامی، شهادت دروغ داده باشد و شهادتش مؤثر واقع شود، یکی از مجازات‌های درجه ۷ در انتظارش است.

کسی که سوگند دروغ خورده باشد و پشیمان شود و به صورت رسمی در عدلیه اعلام کند که شهادت دروغ داده است به تشخیص دادگاه ممکن است از مجازات معاف شود یا یک یا دو درجه تخفیف در مجازات او اعمال شود. تصویب این لایحه در مجلس شورای اسلامی موجب کاهش شهادت‌های دروغ شده و احکام صادره متقن‌تر از قبل خواهد شد.

کد خبر 6096970

دیگر خبرها

  • مجازات شهادت دروغ در محاکم قضایی چیست؟
  • افزایش مجازات شهادت دروغ در محاکم قضایی
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی، در سال ۱۴۰۲ با ورود دستگاه قضایی آذربایجان غربی
  • رسیدگی مستمر به مشکلات خانواده زندانیان نیازمند بوشهر
  • تخصیص ۴۱۹ میلیارد برای مسائل واحد‌های قضایی هرمزگان
  • مافیا از هر اتوبوس داخلی چند هزار یورو به جیب می‌زند!  | «یک فرد خاص مانع ورود اتوبوس برقی به ایران شده ...»
  • موافقت با مرخصی و اشتغال به کار جمعی از زندانیان خدابنده
  • سال‌گذشته زمینه اشتغال ۴۵ هزار نفر زندانی کشور در داخل و خارج زندان فراهم شد
  • لزوم ورود دستگاه قضایی به خریدهای خارجی زاکانی
  • سرویس استعلام آنلاین ملک در شهرداری‌های کلانشهرها راه‌اندازی می‌شود