Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- خالقی با بیان اینکه میزان ابلاغ الکترونیک اوراق قضائی استان کرمان به بیش از ۸۲ درصد رسیده است، گفت: حجم مکاتبات انجام شده (شامل نامه‌های وارده و صادره) مجموعاً چهار هزار و ۹۵۱ نامه است. تاریخ انتشار: 09:45 - 01 مرداد 1398 - کد خبر: ۵۳۵۲۶۸ به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، حمید خالقی در دیدار با مدیرکل صدا و سیمای مرکز استان کرمان با اشاره به اینکه تا پایان سال گذشته دو میلیون و ۱۹۳ هزار و ۶۲۱ ابلاغیه الکترونیک در استان کرمان صادر شده، گفت: در سال گذشته ۵۱۵ هزار و ۷۳۱ ثبت نام در سامانه ثنا انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: یکی از مهمترین ارکان هر دادرسی قضائی و یا هر موضوعی که ابلاغ احکام و دستورات در آن تعیین کننده است، ابلاغ است و اگر تمام ارکان یک دادرسی جمع باشد و ابلاغ در آن ناقض باشد آن جلسه دادرسی تشکیل نخواهد شد از این رو به منظور جلوگیری از اطاله دادرسی و صرفه جویی در منابع، ابلاغ الکترونیک در قوه قضائیه پیاده شده است.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه امروزه فناوری اطلاعات به دلیل نفوذ در سازمان‌ها به یک ضرورت تبدیل شده است، اظهار داشت: در این میان توسعه کاربری فناوری اطلاعات در سازمان‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

معاون آمار و فناوری اطلاعات دادگستری کل استان کرمان با اشاره به راه اندازی پابند الکترونیک در استان کرمان، از اختصاص ۲۹ پابند الکترونیک به دادگستری استان کرمان خبر داد و تاکید کرد: استان کرمان یکی از پنج استان مجری این طرح در کشور است.

وی انجام ۱۰۰ مأموریت اداری جهت بررسی و فرآیند امور محوله و ارتقا رتبه بهره وری استان از رتبه ۱۷ به رتبه ۵ کشوری را از دیگر اقدامات معاونت آمار و فناوری دادگستری کل استان کرمان برشمرد و ادامه داد: ۶۵ آزمون بصورت آنلاین برگزار شده که بطور میانگین در هر آزمون ۷۰ نفر شرکت داشته‌اند و حدود ۹ میلیون تومان صرفه جویی در این زمینه انجام شده است.

خالقی تصریح کرد: مکاتبات الکترونیک سازمان‌های وابسته به قوه قضائیه از جمله اداره زندان تعداد ۱۰۲ هزار و ۳۰۴ مکاتبه، اداره کل ثبت اسناد و املاک تعداد ۳۸ هزار و ۲۹۱ مکاتبه، پزشکی قانونی ۳۲۹ مکاتبه بوده که صرفه جویی انجام شده به ازای هر نامه ۲۰۰۰ تومان (هزینه چاپ و ارسال از طریق پست) بالغ بر ۳۰ میلیون تومان بوده است.

معاون آمار و فناوری اطلاعات دادگستری کل استان کرمان آموزش مستمر کارکنان در خصوص نحوه استفاده از سامانه‌های سمپ و اتوماسیون و سایر نرم افزار‌ها بازرسی و نظارت دوره‌ای شعب استان را از دیگر اقدامات انجام شده از سوی این معاونت برشمرد.

وی ادامه داد: راه اندازی شبکه عدالت، راه اندازی آرشیو الکترونیک آنلاین، انجام مراحل گزینش از پذیرفته شدگان متقاضی راه اندازی دفاتر خدمات، راه اندازی سامانه مکاتبات بانکی، راه اندازی سامانه آزمون آنلاین کارکنان، راه اندازی و آموزش نحوه نصب و استفاده از دستگاه کارت خوان در دادگستری‌ها و شورا‌های حل اختلاف استان، راه اندازی آرشیو الکترونیک و پشتیبانی از سامانه نظارت بر ورود پرونده‌های مربوطه، سامانه جذب اختصاصی قضات و راه اندازی سامانه ردیابی گوشی تلفن همراه نیز در سال گذشته انجام شده است.

خالقی تاکید کرد: پشتیبانی تمام نرم افزار‌های دادگستری استان اعم از (نرم افزار‌های دوران، سامانه جامع آموزش، سامانه سرقت موبایل، سامانه فروش تمبر شورا‌های حل اختلاف، سپرده، نقلیه، آرشیو الکترونیکی سمپ، نرم افزار نوبت دهی پزشکان بعثت، حقوق شهروندی و …) نیز در معاونت امار و فناوری اطلاعات دادگستری کل استان کرمان انجام شده است.

وی با اشاره به راه اندازی دفاتر خدمات الکترونیک قضائی در شهرستان‌های استان، تصریح کرد: مهمترین نتایج بدست آمده شامل توسعه خدمات قابل ارائه در دفاتر خدمات الکترونیک به عنوان مثال افزایش تعداد دفاتر در سطح شهرستان‌های استان تا ۴۰ دفتر و در مرکز استان به حداقل ۱۰ دفتر، راه اندازی کامل ثبت شکوائیه، راه اندازی کامل موارد مربوط به لوایح قضائی و راه اندازی کلیه پرداخت‌های قوه قضائیه بصورت الکترونیکی (از قبیل: پرداخت کسری هزینه، تمبر وکالت) است.

معاون آمار و فناوری اطلاعات دادگستری کل استان کرمان به اقدامات انجام شده در راستای مدیریت نرم افزار اشاره و بیان کرد: پشتیبانی ۱۹۱۷ کاربر فعال سیستم سمپ، پشتیبانی ۱۸۷۵ کاربر فعال سیستم اتوماسیون، پشتیبانی ۴۵۴ شعبه در دادگستری استان و ۱۷۰ شعبه شورای حل اختلاف، نظارت بر راه اندازی ۱۵ دفتر خدمات در سطح استان و اتصال ۳۷ واحد قضائی دادگستری ۲۹ واحد شورای حل اختلاف و تعداد ۳ واحد از نیرو‌های مسلح به شبکه ملی عدالت از جمله این اقدامات به شمار می‌رود.

وی تعداد دفاتر در حال راه اندازی در استان کرمان را ۳۴ دفتر برشمرد و گفت: حجم مکاتبات انجام شده (شامل نامه‌های وارده و صادره) مجموعاً چهار هزار و ۹۵۱ نامه است.   انتهای پیام/  

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ابلاغ الکترونیکی سامانه ثنا ابلاغ الکترونیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۰۵۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای حل اختلاف فراجا در کرمان فعال شد

 

 

ظهر امروز هیات های صلح و شعبه شورای حل اختلاف ویژه کارکنان و خانواده های فراجا با حضور مقامات ارشد قضایی و انتظامی استان کرمان  افتتاح شد 

رئیس کل دادگستری استان کرمان  ضمن قدردانی از زحمات و تلاش های نیروی فراجا در اجرای طرح نور در کرمان، گفت: خوشبختانه نیروی انتظامی تاکنون در استان در اجرای طرح نور موفق بوده است که آثار و برکات زحمات آنان قابل تقدیر می باشد.
حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم حمیدی در آئین افتتاح شورای حل اختلاف ویژه نیروی انتظامی و اعطای احکام صلح یاران مستقر در کلانتری ها بیان داشت:امروز  برای ۲۱۹ نفر از کارکنان کلانتری های سراسر استان کرمان ابلاغ صلح یاری صادر شد.

عالی ترین مقام قضائی استان کرمان با اشاره به اینکه همگان قدردان  زحمات شبانه روزی پلیس هستند، اظهار کرد:فراجا با توجه به تعدد مسئولیت ها و وظایف خود، همچنان در جهت افزایش امنیت و ارامش مردم تلاش می کنید که جای تقدیر و تشکر دارد.

وی افزود: ۴هزار و ۵۰۰پرونده به هیات های صلح در استان ارجاع شده است که بیش از ۷۰درصد پرونده های ارجاع شده به این هیات ها منتهی به صلح وسازش شده است.

حجت الاسلام حمیدی تصریح کرد: از آنجایی که نیروی انتظامی بیشترین ارتباط را با مردم دارد و در جریان مشکلات و مسائل جامعه می باشد، به هیات های صلح و صلح یاران بیش از پیش نیاز می باشد.

وی با بیان این مطلب که نیاز به تعامل و همکاری بیشتر نیروی انتظامی و دستگاه قضائی در راستای ترویج فرهنگ صلح و سازش می باشد،افزود: بایستی کارکنان نیروهای انتظامی و دادگستری در جهت ترویج فرهنگ صلح و‌سازش در خانواده و جامعه  تلاش کنند.

معاون حل اختلاف دادگستری استان کرمان در ابتدای این جلسه گفت: کرمان دومین استانی است که هیات های حل اختلاف و صلح یاری در کلانتری ها راه اندازی می  کند. 

حجت الاسلام والمسلمین محمدامیر ابراهیمی افزود: هدف و چشم انداز شورای حل اختلاف استان این است که اختلاف و مشکلات بوسیله خود مردم رفع شود و از ارجاع پرونده ها به سیستم دادگستری جلوگیری شود.

فرمانده انتظامی  استان کرمان در این نشست گفت: راه اندازی هیات های حل اختلاف منجر به افزایش صلح و کاهش اختلافات در جامعه می شود.

سردار ناصر فرشید بیان کرد: چندین سال است که در کلانتری های استان مشاور یا مددکار اجتماعی فعالیت دارند و پرونده های زیادی را به صلح و سازش رسانده اند.

وی افزود: امیدواریم همگی بتوانیم در راستای ارتقا ارامش و امنیت جامعه قدم برداریم.

 این مراسم  با حضور رییس کل دادگستری استان کرمان،فرمانده انتظامی استان ،معاون توسعه حل اختلاف،رئیس سازمان قضائی نیروهای مسلح،دادستان انتظامی نیروهای مسلح،رئیس کل محاکم عمومی و انقلاب شهر کرمان وجمعی از مسئولین انتظامی استان کرمان برگزار شد و  به تعدادی از کارکنان فراجا ابلاغ صلح یاری اعطا شد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • صدور ابلاغ صلح یاری برای ۲۱۹ مأمور فراجا در کرمان
  • شورای حل اختلاف فراجا در کرمان فعال شد
  • چهارمین دفتر خدمات الکترونیک قضایی شهر قروه افتتاح شد 
  • چهارمین دفتر خدمات الکترونیک قضایی شهر قروه افتتاح شد
  • عفو بیش از ۲ هزار نفر از زندانیان جرایم غیر سرقت در البرز
  • دادگاه‌های صلح تا مهرماه ایجاد شوند/ لزوم کاهش پرونده‌های معوق
  • دادگاه‌های «صلح» تا مهرماه ایجاد شوند/ لزوم کاهش پرونده‌های معوق
  • جزییات ثبت صورت‌حساب در سامانه مودیان و تجارت اعلام شد
  • ۱۳ زندانی به صورت الکترونیکی با رئیس کل دادگستری استان لرستان ملاقات کردند
  • کاهش میانگین زمان رسیدگی به پرونده‌های کمیسیون پزشکی زنجان